Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

Privacy politiek

WestlandSchaakt.nl respecteert het individuele recht op privacy. Deze privacy politiek probeert zo helder mogelijk uiteen te zetten hoe WestlandSchaakt.nl met uw persoonsgegevens omgaat.

WestlandSchaakt.nl is een platform om het schaken in het het Westland te promoten en verslag te doen van schaakactiviteiten in het Westland en van Westlandse schakers. Geregisteerde gebruikers kunnen zelf artikelen plaatsen en aanpassen. De artikelen en wijzigingen worden niet voor publicatie gecontroleerd door de webmaster. Van de publicisten wordt ook verwacht dat ze het individuele recht op privacy respecteren. Laat het weten als u bezwaar heeft tegen een of meer gepubliceerde artikelen door contact op te nemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

IP-adressen

WestlandSchaakt.nl registreert IP-adressen. Met behulp van aanvullende informatie [bijvoorbeeld afkomstig van een Internet Service Provider of de Bezoeker zelf] kunnen volledige IP-adressen aan een persoon worden gekoppeld en kunnen deze worden aangemerkt als persoonsgegevens. WestlandSchaakt.nl gebruikt de IP-adressen niet om dergelijke koppelingen te maken en bezoekers persoonlijk te identificeren. WestlandSchaakt.nl verstrekt de IP-adressen wel aan jurdische instanties en/of providers indien gewenst.

 

Cookies

Om de privacy van haar leden te waarborgen en gebruikers van de website beter van dienst te zijn kan WestlandSchaakt.nl gebruik maken van cookies. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor customizing van de aangeboden data en wordt niet verstrekt aan derden.

 

Geregistreerde gebruikers

WestlandSchaakt.nl bewaart gegevens zoals de (gebruikers)naam en e-mailadres van geregistreerde gebruikers in een centrale database. Deze gegevens worden bijvoorbeeld gebruikt voor het tonen van de naam van de auteur van artikelen en het sturen van berichten naar gebruikers. U kunt deze gegevens inzien door in te loggen vervolgens in het Gebruikers menu naar ‘Wijzig profiel’ te gaan.

 

Bewaring

WestlandSchaakt.nl zal gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor deze gegevens zijn verzameld.

 

Contact

Indien u vragen of klachten heeft over het privacy beleid van WestlandSchaakt.nl, als u zich wilt verzetten tegen het verwerken van uw persoonsgegevens of deze wilt inzien of rectificeren, dan kunt u een e-mail sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Veranderingen aan deze privacy politiek

WestlandSchaakt.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen in de inhoud van deze privacy politiek aan te brengen. De laatste versie van de privacy politiek zal op deze website worden gepubliceerd.

 

Agenda

20-07 2024 00:00
Schaakdamfietstocht