Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

Vrijdag 23 februari waren er veel prijswinnaars bij het door 82 deelnemers uit Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland bezochte 46e Naaldwijk Schoolschaak Kampioenschap (NSK) in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk. Abel Drenthen (groep 7 Het Galjoen in Den Hoorn) werd voor de derde keer kampioen van de bovenbouw (51 spelers) en won de wisselbeker definitief. Sam Berkhout (groep 5 Hofvilla Wateringen) won de groep middenbouw (26 spelers). Finley Stokking (Gymnasium Novum, maar woonachtig in Wateringen) werd kampioen in de groep 13 t/m 16 jaar (5 spelers).

Lees meer...

Abel Drenthen van Het Galjoen uit Den Hoorn werd vrijdag 3 maart jl. wederom Naaldwijks Schoolschaak Kampioen (NSK). Bij de middenbouw werd Jack van Veelen van De Regenboog uit Naaldwijk verrassend kampioen.Totaal waren er 57 deelnemers in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk bij het 45e NSK voor jeugd t/m 12 jaar die woont of op school gaat in Westland, Hoek van Holland of Midden-Delfland.

Lees meer...

Vrijdag 4 maart werden twee jonge schakers (Abel Drenthen bij de bovenbouw en Sven Wink bij de middenbouw) kampioen van het door 94 deelnemers uit Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland erg goed bezochte 44e Naaldwijks Schoolschaak Kampioenschap (NSK) in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk. Zie www.schaakmatwestland.nl voor verslag, eindstand en foto's. 

Vrijdagmiddag 4 maart a.s. houden we in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk weer een echt schaaktoernooi voor jeugd t/m 12 jaar uit Westland, Midden-Delfland en Hoek van Holland. Zie de poster voor het 44e NSK: http://www.schaakmatwestland.nl/artikelen/2022/nsk/poster_44e_NSK.pdf. Opgeven uiterlijk woensdag 23 februari a.s. bij Ard Dekker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De 10-jarige Finley Stokking is vrijdag 28 februari jl. in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk de nieuwe Naaldwijks Schoolschaak Kampioen geworden. Hij was de beste van 71 deelnemers t/m 12 jaar uit Westland en Midden-Delfland. De Regenboog won de wisselbeker voor de beste school. Zie www.schaakmatwestland.nl voor verslag, eindstanden, foto's en link naar WOS. De WOS TV was namelijk aanwezig!

Op 2 maart is Nick Buitelaar van PWA De Lier en Schaakmat Westland de terechte winnaar geworden van het 41e Naaldwijks Schoolschaak Kampioenschap.   De Regenboog uit Naaldwijk won de wisselbeker voor de beste basisschool. Zie www.schaakmatwestland.nl voor een uitgebreider verslag, de eindstanden en veel foto's.