Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

WESTLANDSE JEUGDSCHAAKKAMPIOENSCHAPPEN 2023

Dit jaar wordt het schaakseizoen weer besloten met een gevecht om het Westlands Jeugd Schaakkampioenschap, in gebouw De Ontmoetingskerk aan de Anjerlaan 47 te Naaldwijk (thuishaven Schaakmat Westland).

 

Aan dit toernooi kan worden deelgenomen door alle WESTLANDSE EN MIDDEN-DELFLANDSE SCHAKERS EN DOOR NIET WESTLANDERS EN MIDDEN-DELFLANDERS  DIE LID ZIJN VAN EEN WESTLANDSE SCHAAKCLUB.

 

Er worden zeven  ronden gespeeld verdeeld over 9 weken, en de eerste ronde is op maandagavond 17 april 2023. De overige ronden zijn op de maandagavonden 24 april; 1, 8,15, 22 mei en 5,12,19 juni. 

 

De aanvang is telkens om 18.30 uur.

Er wordt 1 keer met wit en 1 keer met zwart gespeeld,

De speeltijd is voor de gehele partij is dus maximaal 1 uur.

 

Afzeggen voor een ronde kan tot donderdag 19.00 uur voor de wedstrijddag; per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . En voor calamiteiten op het laatste moment op maandag  uiterlijk 18.00 uur.: 06-20076716. Afzeggen na donderdag 19.00 betekent een reglementair verlies van de partij omdat de indelingen dan al gemaakt zijn, tenzij de organisatie anders beslist.

Echter, probeer het afzeggen tot het minimum te beperken

 

De deelnemers worden afhankelijk van de rating  ingedeeld in drie groepen,. Er zijn drie prijzen per groep te winnen. De prijsuitreiking is direct na afloop van de laatste ronde op 19 juni. De organisatie behoudt zich het recht voor om bij te weinig deelnemers groepen samen te voegen.

U kunt zich tot uiterlijk 13 april 19.00 uur inschrijven bij Michel Onderwater, door onderstaande strook in te vullen en per email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 en dient contant op de eerste speelavond voor aanvang van de ronde voldaan te worden bij de penningmeester.

 

De indelingen, uitslagen en standen worden gepubliceerd op www.westlandschaakt.nl. Nieuwe indelingen, ook die van de eerste ronde, worden op donderdagavond voor de wedstrijddag bekend gemaakt. 

_____________ MET VRIENDELIJKE GROETEN NAMENS HET W.S.K. COMITE_______________

 

AANMELDINGSSTROOK:

 

Voorletters....................................          Voornaam…………………………………

 

Achternaam …………………………………............................

 

Adres………………………………………………………………

 

Postcode …………………….........          Woonplaats ………………………………........

  

Geboortedatum.............................         Schaakclub …………………...........................

 

KNSB-rating ……..........................         KNSB-nummer................................................

 

Tel.nr. ………………….................          E-mail adres……………………………………..

 

           

P.s. Als KNSB-rating en KNSB-nummer onbekend voor je is hoef deze niet in te vullen.