Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

Welkom bij de Lierse Schaakvereniging. Dit hartelijke welkom geldt niet alleen voor de leden zélf, maar ook voor de mensen, die thuis wel eens een partijtje schaak spelen, of mensen, die (nog) niet weten hoe schakers fanatiek met die ‘stukjes hout’ bezig kunnen zijn! Ook zij kunnen op deze website terecht om meer informatie te verkrijgen over het schaakspel en/of de mogelijkheden om in teamverband te kunnen spelen in de omgeving of zelfs ver daarbuiten. Grijp de mogelijkheid om eens (vrijblijvend) kennis te maken met een gezellige schaakvereniging, door een praatje te maken met één van de (bestuurs)leden. Ook is het mogelijk om gewoon – al dan niet tijdelijk – lid te worden, om de kat even uit de boom te kijken. Of je/u nu jong bent of ouder, man of vrouw, kind of volwassene, iedereen is altijd van harte welkom. Bij voldoende interesse kan er in Westlands verband schaakles aan volwassenen worden aangeboden. We schaken op maandagavond in de Piet Heinzaal in gebouw 't Centrum in De Lier van 19.45 uur tot de partij is afgelopen (uiterlijk 23.30 uur). Vaak blijven we daarna nog even wat drinken, bijvoorbeeld om de gespeelde partijen te bespreken.

Lees meer...

Dinsdagavond bij Buurthuis ’t Dijkse End
2e van Reenenstr. 13a  Honselersdijk

Inlichtingen bij Wim de Lange (tel. 0174-630733) of op de website van Regina Pacis.

Schaakmat per 1 augustus 2017 gefuseerd met de Westlandse Schaak Combinatie tot Schaakmat Westland. Zie voor meer informatie de website van Schaakmat Westland.

Schaakmat Westland is een gezellige schaakvereniging voor jong en oud. De clubavonden zijn op de maandagavond van begin september tot medio april in de Terebintzaal van gebouw "De Ontmoetingskerk", Anjerlaan 47 in Naaldwijk. Met behulp van het Keizersysteem speelt iedere speler op eigen niveau. Voor beginners is er specale aandacht. Graag helpen wij u op weg met het leren van dit mooie spel. Kom het gerust proberen!. U bent van harte welkom. Zie voor meer informatie de website van Schaakmat Westland.