Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

De meivakantie is weer voorbij en er kan weer volop geschaakt worden,

hieronder de uitslagen en de standen.

Lees meer...

We zijn gestart met de 3e ronde ondanks dat er nog de nodige deelnemers op vakantie zijn.

Lees meer...

Attentie :

Wegens de Meivakantie  die van 27 april t/m 12 mei duurt gaat het schaken op maandag 29 april niet door.

Er zijn nl. teveel deelnemers die dan met vakantie zijn.

Afgelopen maandag is de 2e ronde gespeeld

Lees meer...

Maandag 15 april werd de door Stichting Schoolschaak Westland en Schaakmat Westland georganiseerde schaakcursus voor volwassen feestelijk afgesloten. Theo Duijvesteijn ontving het 1500e diploma Chessity dat vanaf 2016 in onze regio is uitgereikt en alle 18 cursisten (waarvan 50% vrouw) ontvingen één of meer diploma’s: veertien diploma’s Stap 1, zes diploma’s Stap 2 en 67 diploma’s Chessity. Op de foto staan ook vier van de vijf trainers, maar ontbreken vijf dames.

Lees meer...

Het Westlands Schaak Kampioenschap MIddenbouw (WSK345) is het (basis) schoolschaaktoernooi voor de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5. Het vond plaats op woensdagmiddag 10 april in de Joannesschool te Naaldwijk. Op veel basisscholen in het Westland, Hoek van Holland en Maasland wordt schaakles gegeven, al jaren. Het WSK345 houdt daar dan ook direct verband mee.

Voor zo’n toernooi moet er wel wat geregeld en gedaan worden. Vooraf en op de dag zelf.

Lees meer...

Op woensdagmiddag 10 april a.s. wordt in de Joannesschool (Wollegras 39 in Naaldwijk) het 8e Westlands Schaak Kampioenschap Middenbouw (WSK345) gehouden voor kinderen t/m groep 5 van basisscholen uit Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland. Aanmelden kan t/m 4 april a.s. alleen via deze link.

Lees meer...

Vrijdag 23 februari waren er veel prijswinnaars bij het door 82 deelnemers uit Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland bezochte 46e Naaldwijk Schoolschaak Kampioenschap (NSK) in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk. Abel Drenthen (groep 7 Het Galjoen in Den Hoorn) werd voor de derde keer kampioen van de bovenbouw (51 spelers) en won de wisselbeker definitief. Sam Berkhout (groep 5 Hofvilla Wateringen) won de groep middenbouw (26 spelers). Finley Stokking (Gymnasium Novum, maar woonachtig in Wateringen) werd kampioen in de groep 13 t/m 16 jaar (5 spelers).

Lees meer...

Agenda

Geen evenementen