Westland Schaakt

De site voor alle schaakactiviteiten in het Westland

Het nieuwe seizoen van het schaken gaat weer beginnen.  Wij starten woensdag 6 september in wijkcentrum de Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk. Wij beginnen om 13.30 uur en kunnen onze denksport tot 16.00 uur beoefenen.

De kosten: Een éénmalige inleg van € 10,- Deze bijdrage wordt gebruikt voor prijsjes, een bloementje of een cadeaubon.
De eigen bijdrage aan Vitis is € 0,50 per keer. De gebruikte consumpties moet u, evenals de eigen bijdrage, aan de vrijwilliger van Vitis aan de bar afrekenen. 

Als jullie nog voorstellen hebben ten aanzien van de opzet van de competitie, het snelschaken, de prijzen of andere zaken, hoor ik dat graag.

Als jullie iemand kennen die ook van schaken houdt en enige ervaring heeft, kunt u hem of haar gerust uitnodigen om in een ontspannen sfeer deze sport weer op te pakken. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom! Als mensen van te voren meer informatie willen hebben ben ik te bereiken op telefoonnummer 0174-620655. Of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij verhindering verneem ik dat graag zo spoedig mogelijk. Dan heb ik genoeg tijd om het spelschema aan te aanpassen. Ik hoop u allen weer te ontmoeten op woensdag 6 september voor een gezellige schaakmiddag.

Met vriendelijke groet,
Vincent Kuijvenhoven
Lisdodde 30,
2671 WH Naaldwijk
0174-620655
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.